Polgárőr jármű került az egyesületünkhöz

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség közbenjárásával, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tulajdonában álló járművet vehettünk át a csütörtöki napon. Az autót haszonkölcsön-szerződés formájában, a TSMP Egyesület üzemelteti a továbbiakban, határozatlan ideig.

A tényt, hogy átvehettük ezt az autót, felügyeleti szerveink és stratégiai partnerünk részéről munkánk elismeréseként is értékeljük és ezúton is köszönjük! Újabb eszközt hozhattunk Tárnokra, mely innentől településünk biztonságát szolgálja!

A járműnek nyilván vannak üzemeltetési költségei, ezzel anyagi terhet is felvállaltunk. Jelenleg gyári tartozékain kívül, más eszközzel nincs ellátva. Szeretnénk legalább egészségügyi táskával, oltókészülékekkel, védőeszközökkel, keresőlámpákkal és figyelmeztető jelzésekkel felszerelni. Ebben számítunk támogatásukra, melyet a 11742111-20065757 bankszámlaszámra történő utalással tehetnek meg. Előre is köszönjük. Az új autó első bevetése az első szolgálati napján megtörtént, egy műszaki hibás jármű mentését segítettük forgalomirányítási feladatok ellátásával.